Welkom

 

Welkom op de website van rozeuitvaart.nl, het landelijk netwerk in Nederland van homovriendelijke uitvaartbegeleiders.

 

Homomannen, lesbiennes en transgenders gaan weliswaar net zo gewoon dood als anderen, hun leven zag er vaak wel anders uit. Vrienden en vriendinnen waren bijvoorbeeld minstens zo belangrijk als familie. Dan kan het logisch zijn dat die een prominente rol krijgen bij het afscheid.

 

In de intense periode rondom overlijden en het regelen van de uitvaart is het prettig te kunnen rekenen op een uitvaartbegeleider die kennis en oog heeft voor specifieke LHBT aspecten. Iemand die vanuit eigen ervaringen op natuurlijke wijze weet aan te sluiten. Iemand waarbij je jezelf kunt zijn.

 

 

De uitvaartbegeleiders vermeld op deze site staan garant voor persoonlijke en professionele uitvaartbegeleiding. Zij zijn zelf homoseksueel, lesbisch, biseksueel en/of bekend en betrokken met homoseksuele leefstijlen. Zij zijn eigenaar van kleinschalige uitvaartondernemingen.

 

In het bovenmenu vindt u per regio de contactgegevens van homovriendelijke uitvaartbegeleiders. Fotografen, ritueel & rouwbegeleiders werken meestal ook buiten de regio.

 

Vindt u op de site geen uitvaartbegeleider bij u in de buurt, belt u gerust, wij zoeken dan met u mee binnen ons netwerk. 

 

 

 

Voor vragen, doorverwijzing, informatie of aanmelding kunt u bellen naar: 06 267 930 77  

Wilma den Uijl, Zielhuis Uitvaart | Roze Uitvaart Amsterdam

 

of mail naar: info@rozeuitvaart.nl

 

Homomonument (foto: Leentje van Wirdum)
Homomonument (foto: Leentje van Wirdum)

(*) Omwille van de leesbaarheid worden in de tekst (meestal) alleen homo's en lesbo's benoemd, waar nadrukkelijk ook biseksuelen en transgenders worden bedoeld. Om dezelfde reden wordt in de tekst (meestal) alleen de mannelijke woordvorm gebruikt, waar nadrukkelijk ook de vrouwelijke wordt bedoeld.

©  Rozeuitvaart.nl is eigendom van Wilma den Uijl, Amsterdam, KvK 34348094. Alle rechten zijn beschermd.